Főmenü
Főmenü
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Vezetőség
"Bodroghy Műhely"
Tevékenységek
Tagok
Cikkek
Médiatár
Újdonságok
Közlemények
Új tagjaink
 
Oktatás PDF Nyomtatás Email

Tisztelt olvasó!

 

Az alábbiakban két képzési formát  ajánl  a Szövetség  az  Ön figyelmébe:

 

1.      Akik a klasszikus, illetve a szimbólumokra építkezõ  grafológia iránt érdeklõdnek, azoknak  a legalkalmasabb és egyben autentikus  képzést ajánl a Grafológusok  és Írásszakértõk   Országos   Szövetsége,   ahol  a   „Bodroghy Mûhely”   grafológiai
ismereteit sajátíthatják el.
Az egy oktatási  év  alatt megszerezhetõ tudnivalót, nagy felkészültséggel és szakmai gyakorlattal   felruházott  oktatók  adnak    át   a  leendõ  végzõseknek,   akik   sikeres  vizsga  után grafológusi oklevelet szerezhetnek.
Tervezett  kezdési  idõpont  2013. október hónap.

2.      Az  írásszakértés   tárgykörében   2013.  szeptember   21-én ,  grafológus  oklevéllel rendelkezõknek,  egy  éves  képzés  indul  az   Országos  Írásszakértõ   Intézet  és   a Szövetség  szervezésében Budapesten, a Szinyei Merse Pál  Gimnázium tantermében.
A képzés kéthetenkénti szombati napokon  történik melynek elvégzése után, valamint a vizsgakövetelményeknek  eleget  téve,  az írásszakértõi munkavégzéshez  szükséges tanúsítvány kapnak a résztvevõk.  

A fenti képzésekkel kapcsolatos mindennemû információ a Szövetség elnökétõl szerezhetõ be, mégpedig a honlapon található elérhetõségek bármelyikén.

 

 

 

Piller Ervin

                                                                                                                                       elnök

 
< Előző   Következő >