Főmenü
Főmenü
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Vezetőség
"Bodroghy Műhely"
Tevékenységek
Tagok
Cikkek
Médiatár
Újdonságok
Közlemények
Új tagjaink
 
Bemutatkozás PDF Nyomtatás Email

 

BemutatkozásA  Grafológusok és Írásszakértõk Országos Szövetségét  -elõször Grafológusok és Írásszakértõk Országos Kamarája néven- Bodroghy Péter (1925-2000) grafológus alapította meg, 1993 augusztus 3.-án, melyrõl a Fõvárosi Bíróság 9. Pk. 60842/1993/1. szám alatt adott ki végzést.
Mai nevét 1996. február 14.-én, vette föl és ezt a „névviseleti hagyományt” ápolja a tagság jelenleg is.
Alapítónk személyét nagy tisztelet övezi, amit mi sem fémjelez jobban, mint az a tevékenység  mellyel, az Õ eredeti célkitûzéseit szem elõtt tartva szervezzük a munkákat, mind a grafológus szakma elismertetése, mind pedig a speciális ismeretanyag alkalmazása és továbbadása révén.
Mit is jelen ez konkrétan?
A Szövetség mint társadalmi szervezet, alapvetõ célja: tagságának  (grafológusok továbbá írásszakértõk) érdekvédelmének és érdekképviseletének ellátása. E mellett gondoskodik  -a vezetõség szervezésében-  a tagok igény szerinti továbbképzésérõl, illetve egyéb szakmával összefüggõ, kiegészítõ képzések elõfeltételeinek biztosításáról.
A hagyományoknak megfelelõen, az  elnökség irányításával -oktatási tematika alapján- grafológusi és írásszakértõi képzést folytatunk, mely tevékenységet a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ: 18056790-9412-541-01 KSH számú, mint felnõttképzést folytató intézményt :07-0221-02 számon, határozatlan ideig nyilvántartásba is vett.

A grafológia iránt érdeklõdõk és elsõsorban a „Bodroghy mûhely” tananyagához vonzódók honlapunk oktatás címszava alatt kaphatnak  tájékoztatást.

Honlapunk egyéb fejezetei részletesebb ismertetést adnak munkánkról, tagjainkról és terveinkrõl, mindezekre való tekintettel talán minden olvasó számára érthetõvé válik, hogy miért számit nagy tisztességnek és miért tölt el engem személy szerint büszkeséggel, ezen  Szövetség vezetõ tisztségviselõjének lenni.

                                                 

                                                                                                                 Piller Ervin
                                                                                                                       elnök