Főmenü
Főmenü
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Vezetőség
"Bodroghy Műhely"
Tevékenységek
Tagok
Cikkek
Médiatár
Újdonságok
Közlemények
Új tagjaink
 
Grafológus oktatás PDF Nyomtatás Email

Grafológus oktatás

 

Értesítjük a magas színvonalú és részben speciális grafológusi képzés iránt érdeklõdõket, hogy a Grafológusok és Írásszakértõk Országos  Szövetsége 2011. szeptember hónapban 2 éves (4 féléves) tanfolyamot indít, melynek sikeres elvégzése után grafológusi oklevél szerezhetõ.

A Szövetséget, mint Felnõttképzést folytató intézményt a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ a 07-0221-02 számon 2012. május 4-i határidõig nyilvántartásba vette.

Ezen a képzésben résztvevõk – párhuzamosan - felkészítést kapnak a szakmában államilag elismert OKJ vizsgaanyag tananyagából és lehetõséget biztosítunk – a vizsga követelményeinek megfelelõen – külön vizsgadíj ellenében OKJ-s bizonyítvány megszerzésére, mely OKJ 54 725 01 0000 00 00 emelt szintû grafológusi végzettséget ad.

A Szövetség által szervezett grafológusi képzés egyedi sajátosságát honlapunk Bodroghy alternatíva” alcíme alatt olvashatják el, ahol is Sziebig Tímea által  készített tantárgyi ízelítõ plasztikusan ábrázolja az ezzel kapcsolatos ismereteket.

 

A képzés módja: heti egy alkalommal, 17-20 óráig 4x45 perces órák keretében

A képzés helye: Budapest

A képzés díja: 73.000 Ft/félév

 

Ha mindezek felkeltették érdeklõdését, úgy  várjuk jelentkezését a 06/20-4165828 mobilszámon, vagy az   Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát   email címen.

Az esetlegesen felmerülõ kérdésekre Piller Ervin, a Szövetség elnöke  siet választ adni.

 

 
< Előző