Főmenü
Főmenü
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Vezetőség
"Bodroghy Műhely"
Tevékenységek
Tagok
Cikkek
Médiatár
Újdonságok
Közlemények
Új tagjaink
 
Érdekvédekem - Érdekképviselet PDF Nyomtatás Email

A Szövetség alapvetõ célkitûzése a grafológusokból és írásszakértõkbõl álló tagság érdekvédelmének és képviseletének ellátása. E tekintetben  a tagság részére felvilágosító munkát végez és szükség esetén – a tiszteletbeli jogász szaktudásának igénybe vételével-jogi és etikai szaktanácsadással segíti az aktuális ügyek zökkenõmentes lebonyolítását.

Lényeges állásfoglalása a Szövetségnek, hogy közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást sem nyújt.

Maga a Szövetség tagsága egyéni tagokból és társult személyekbõl áll. Tagja lehet az , aki a Szövetség céljával egyetértve nyilatkozatot tesz, hogy az Alapszabály elõírásait magára nézve kötelezõnek fogadja el, továbbá személyes tevékenységével, és/vagy anyagi támogatásával hozzájárul a Szövetség mûködéséhez.

Az egyéni tagok ilyen körülmények között lehetnek: rendes, tiszteletbeli, valamint pártoló tagok.
Rendes  tagok  azok a grafológusok és írásszakértõk lehetnek, akiket a Szövetség    elnöksége - belépési nyilatkozatuk beadása és elfogadása után -  felvesz tagjai közé. Ezen tagság jogait és kötelezettségeit az Alapszabály vonatkozó része tételesen taglalja.

A Szövetség legmagasabb fóruma a közgyûlés, melynek hatáskörébe tartozik az Elnökség megválasztása is.

Az Elnökség a Szövetség vezetõ és ügyintézõ szerve és jelenleg 3 fõ választott tisztségviselõ  vállal  ebben aktív tevékeny szerepet.

 

 

 

Az elnökség nevében: Piller Ervin elnök

 
< Előző   Következő >