Főmenü
Főmenü
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Vezetőség
"Bodroghy Műhely"
Tevékenységek
Tagok
Cikkek
Médiatár
Újdonságok
Közlemények
Új tagjaink
 
Oszlánczi Katalin PDF Nyomtatás Email

OSZLÁNCZI KATALIN vagyok,
1960. október 16-án születtem Dévaványán. Az általános iskolai tanulmányaimat Ecsegfalván végeztem. Késõbb a porcelánfestõ szakma tanulása érdekében Hódmezõvásárhelyre kerültem. Örömömet leltem a szakmám adta lehetõségekben, annak szépségében, sajnos azonban jelenleg nem tudom ezt a munkát végezni. Egyszerûen azért, mert a gyár lehetõségei, a piacgazdaság változása, városunkban minden nagyüzemet átalakításra kényszerített.  Így a csodálatos kézi festés helyett csak a tömeggyártás maradt meg. Én viszont alkotni szerettem volna minden nap! Ezért a szakmámat félretéve a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság állományába kerültem. E mellett végeztem el a Juhász Gyula Tanárképzõ Fõiskola rendezvényszervezõ szakát. Majd 2007-ben jelentkeztem a Rendõrtiszti Fõiskola kriminalisztikai szakértõ írásszakértõ szakképzésre, de tanulmányaimat végül is az Országos Írásszakértõ Intézet Kft. által meghirdetett írásszakértõ oktatás keretében fejeztem be: 2010. július 10-én, jeles eredménnyel.


Szívesen veszek részt tagként a szövetség munkájában, amelynek Bodroghy Péterrõl írott mottóját: „az öncélú tudáson, nincs áldás”, - én is magaménak érzem.  


Kiváló tanárom Piller Ervin volt, aki tiszteletre méltó módon ápolja egykori mestere emlékét és az Õ szellemiségében folytatja munkáját.  Ezúton is köszönöm Neki, hogy a kitartásom és hitem mellett mindig ösztönzött arra, hogy tovább menjek ezen a pályán.  


A megszerzett oklevelem birtokában vállalok: írásszakértõi feladatokat, szakértõi vélemény készítését hivatali és magán személyek megbízása alapján.
Elérhetõségeim:
Oszlánczi Katalin
tel: +36-70-333-4315
e-mail: Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

 
< Előző   Következő >